Maksut

Kausimaksut kaudelle 2020-2021:

Syyskausi, sisältää jäsenmaksun: 70 €
Kevätkausi, sisältää jäsenmaksun: 70 €

Peruskurssimaksu, sisältää jäsenmaksun: 60 €
Juniorikurssimaksu syksy, sisältää jäsenmaksun: 50 €
Juniorikurssimaksu kevät, sisältää jäsenmaksun: 50 €

Kuukausimaksu: 20 € (sovitaan tapauskohtaisesti, mikäli treenijakso lyhyt)
Vyökoemaksu: 20 € (maksetaan seuran tilille FI88 5741 3620 1020 50, saaja Oulun ITF Taekwon-Do ry ja viestikenttään ”vyökoemaksu”, kuitti mukaan vyökokeeseen)

Jäsenmaksun osuus harjoitusmaksuista 20 euroa

HUOM!

Laskut lukuunottamatta vyökoemaksua tulevat Sporttisaitti-portaalin jäsenrekisterin kautta. Mikäli et ole Sporttisaittiin rekisteröitynyt, ilmoita sähköpostilla osoitteeseen antti.koskela at itf-oulu fi oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen harrastajan kohdalla toivotaan edellä mainittujen tietojen lisäksi myös yhden huoltajan vastaavia tietoja.

Saat myöhemmin sähköpostiin linkin, jonka kautta pääset luomaan itsellesi pysyvät tunnukset Sporttisaittiin ja muokkaamaan muita yhteystietojasi. Pari kertaa vuodessa tietojen ajantasaisuudesta lähetetään varmistusviesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Sporttisaittiin liittyminen on maksutonta. Tavoitteena on, että kaikki seurassa Taekwon-Do:a harrastavat ovat jatkossa portaalin jäseniä, jotta jäsenrekisterin ylläpito ja laskutus yhdenmukaistuvat ja helpottuvat. Jatkossa laskut tulevat aina suoraan sähköpostiin.

Huomioithan myös, että kaikilla Suomen I.T.F. Taekwon-do ry:n alaiseen toimintaan osallistuvilla täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Vahingon sattuessa lajiliitto tai seura ei korvaa vahingosta aiheutuneita kuluja, joten vakuutuksen hankkiminen on erityisen suositeltavaa. Tämä hoituu helpoiten ja edullisimmin liiton lisenssin kautta.

Liiton lisenssi-infoon pääset tästä