Maksut

Kausimaksut:

Syyskausi, sisältää jäsenmaksun: 70 €
Kevätkausi, sisältää jäsenmaksun: 70 €

Peruskurssimaksu, sisältää jäsenmaksun: 60 €
Juniorikurssimaksu syksy, sisältää jäsenmaksun: 50 €
Juniorikurssimaksu kevät, sisältää jäsenmaksun: 50 €

Kuukausimaksu: 20 € (sovitaan tapauskohtaisesti etukäteen, mikäli treenijakso lyhyt)
Vyökoemaksu: 20 € (maksetaan seuran tilille FI88 5741 3620 1020 50, saaja Oulun ITF Taekwon-Do ry ja viestikenttään ”vyökoemaksu”, kuitti mukaan vyökokeeseen)

Jäsenmaksun osuus harjoitusmaksuista on 20 euroa. Kausimaksut ovat kaikille samat henkilökohtaisesta viikkokohtaisesta harjoittelumäärästä riippumatta.

Laskut lukuunottamatta vyökoemaksua tulevat Yhdistysavain-portaalin jäsenrekisterin kautta. Mikäli et ole rekisteröitynyt Yhdistysavaimeen, ilmoita sähköpostilla osoitteeseen antti.koskela at itf-oulu fi oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen harrastajan kohdalla toivotaan edellä mainittujen tietojen lisäksi myös yhden huoltajan vastaavia tietoja.

Saat myöhemmin sähköpostiin linkin, jonka kautta pääset luomaan itsellesi pysyvät tunnukset Yhdistysavaimeen ja muokkaamaan muita yhteystietojasi. Pari kertaa vuodessa tietojen ajantasaisuudesta lähetetään varmistusviesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Yhdistysavaimeen liittyminen on maksutonta. Kausi- ja jäsenmaksut tulevat sähköpostiin Yhdistysavaimen kautta.

Huomioithan myös, että kaikilla Suomen ITF Taekwon-do ry:n alaiseen toimintaan osallistuvilla täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Vahingon sattuessa lajiliitto tai seura ei korvaa vahingosta aiheutuneita kuluja, joten vakuutuksen hankkiminen on erityisen suositeltavaa. Tämä hoituu helpoiten ja edullisimmin liiton lisenssin kautta.

Liiton lisenssi-infoon pääset tästä